Барселона победи Бетис с 2:0 на Камп Ноу и стартира

...
Барселона победи Бетис с 2:0 на Камп Ноу и стартира
Коментари Харесай

Барса почете жертвите и стартира с победа

Барселона победи Бетис с 2:0 на „ Камп Ноу ” и започва с три точки в Примера дивисион след двете разочароващи загуби от Реал (Мадрид) за Суперкупата на Испания.

Срещата стартира с минута безмълвие в памет на жертвите от атентатите в Барселона, а като цяло целия мач мина под знака на нещастието в каталунската столица.

Пако Алкасер бе титуляр за домакините на мястото на контузения Луис Суарес, а компания в офанзива му правеха голмайсторът Лионел Меси и Жерард Деулофеу.

Каталунците предстоящо преобладаваха през цялото време и пропуски направиха Деулофеу и Меси на два пъти.

В 35-ата минута Меси шутира от директен свободен удар и прати топката в странична греда. Минута по-късно Меси подаде към Деулофеу, който центрира към аржентинеца, само че топката се отклони от крайници на Тошка и се стигна до автогол за 1:0.

Веднага след гола Серхио Леон изскочи очи в очи с Марк-Андре тер Щеген, само че секунда преди да стреля Масчерано протегна крайник и попречи на нападателя. При ответната офанзива Деулофеу се отличи с нова асистенция, а Сержи Роберто (39) удвои задатъка на Барса.

След почивката каталунците понижиха оборотите и действаха по-хаотично. В 60-ата минута Меси още веднъж нацели гредата, а в 81-ата минута направи това за трети път в мача. Между тези две положения аржентинецът изведе Алейш Видал самичък против вратаря, само че халфът също пропусна да се разпише. В последна сметка Барса завоюва единствено с 2:0 и стартира сезона с победа.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР