Барселона надви Алмерия с 2:0 у дома в среща от

...
Барселона надви Алмерия с 2:0 у дома в среща от
Коментари Харесай

Пике се сбогува с Барса с успех над Алмерия

Барселона надделя Алмерия с 2:0 вкъщи в среща от 13-ия кръг на испанската Ла Лига. На " Камп Ноу " последният си мач с екипа на каталунците изигра клубната легенда Жерард Пике, който разгласи решението си да постави завършек на своята кариера след дуела с новаците .
Жерард Пике изигра последния си мач с екипа на каталунците.
Мачът бе прочувствен освен за Пике, само че и за целия тим на " блаугранас ", който съумя да изпрати бранителя с победа. Тимът на Шави Ернандес можеше да открие още в седмата минута, само че Роберт Левандовски се провали от бялата точка. Въпреки тоталното си превъзходство до почивката, Барса по този начин и не откри път към вратата на гостите до почивката и по този начин резултатът остана неизменен.

Усман Дембеле обаче успокои домакините с гол три минути след старта на второто полувреме, а Френки де Йонг постави точка на разногласието с второ попадение след към час игра.

По този метод Барселона се изкачи още веднъж на върха в класирането с актив от 34 точки, с две повече от първенеца Реал, който занапред ще гостува на Райо Валекано. Алмерия е 15-и с 13 пункта. За Барса следва посещение на Осасуна, който по-рано надигра Селта с 2:1 като посетител, до момента в който новаците одобряват Хетафе. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР