Барселона излезе с официална позиция относно случилото се в деня

...
Барселона излезе с официална позиция относно случилото се в деня
Коментари Харесай

Барселона призова за диалог, респект и преговори

Барселона излезе с публична позиция по отношение на случилото се в деня на референдума и последвалата стачка в Каталуня, в която клубът взе присъединяване.

Президентът Хосеп Мария Бартомеу изчете декларацията на клуба:

„ Каталуня изживя през тези дни едни от най-важните моменти в своята история.

ФК Барселона като едно от лицата на Каталуня твърди, че е време за развой на разговор и договаряния, с цел да се откри политическо решение на обстановката и да се показва почитание към каталунските жители, с цел да се реши тяхното бъдеще.

Ние сме повече от клуб. Ето за какво би трябвало да поддържаме нашия народ в сложните моменти, в които живеем. Следователно ние призоваваме комисията за Независимост и ходатайство да води разговор и да се стреми към помиряване, задвижван от адвокатската гилдия на Барселона.

Заедно с други организации на гражданското общество желаеме да помогнем за построяването на мостове за разговор, който да помогне за разрешаването на този спор по кротичък път и взаимно единодушие. Трябва да се водят диалози и хората да се схващат. ФК Барселона също изисква почитание. Трябва да се води разговор и да се съблюдават правата и свободата на изложение на жителите на Каталуня.

За да се преодолее тази рецесия е неотложно присъединяване на всички. Ние ще пазиме потребността на разговор. Това е нашият метод на кажем на света за действителността в Каталуня и да останем правилни на нашата 118-годишна история.

Само Барса и единствено Каталуня “, се споделя в формалното мнение на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР