БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Подкрепени от победите си над италианските

...
БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Подкрепени от победите си над италианските
Коментари Харесай

Барселона гостува на Атлетико, като и двата се повишиха, след като стигнаха до 1/4-те на Шампионската лига

БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Подкрепени от успехите си над италианските противници в Шампионската лига, Барселона и Атлетико Мадрид се сблъскват този уикенд в испанското състезание.

Барселона се нуждае от победа, с цел да резервира оскъдните си очаквания да отбрани националната си купа. След 10 оставащи кръга тимът на Шави Ернандес е на трето място, на една точка зад Жирона и на осем от водача Реал Мадрид.

Атлетико се бори да приключи в челната четворка, с цел да може да остане в европейския хайлайф шампионат през идващия сезон. Той е на четвърто място, единствено с две точки пред мощния Атлетик Билбао, който неотдавна победи тима на Диего Симеоне на полуфиналите за Купата на Краля.

Атлетико приема Барселона в неделя на своя стадион Метрополитано, летейки високо след поврат над Интер Милано, с цел да стигне до четвъртфиналите на Шампионската лига.

Интер водеше с общ резултат 2-0 по време на реванша си в четвъртък, до момента в който Антоан Гризман и Мемфис Депай означиха, с цел да провокират продъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР