Барселона гостува на Уеска в двубой от 17-ия кръг на

...
Барселона гостува на Уеска в двубой от 17-ия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уеска - Барселона 0:1, Меси с мач №500

Барселона гостува на Уеска в дуел от 17-ия кръг на Ла Лига. Срещата започва в 22:00 часа. Резултатът е 1:0 в интерес на Барселона след гол на Де Йонг в 27-ата минута на срещата.

В 8-ата минута на срещата Перди насочи рисков удар, само че той не затрудни вратаря на домакините. Две минути по-късно Меси стреля настрана от вратата на Фернандес. Последваха удари на Дест и Дембеле, само че резултатът оставаше неизменен.

В 19-ата минута още веднъж Дембеле имаше опция да се разпише, само че още веднъж защитата на домакините се оправи със обстановката. Три минути по-късно удар на Педри не откри задачата.

Все отново класата на Барселона си сподели думата и в 27-ата минута Де Йонг се разписа отблизо разстояние, а асистенцията пристигна от Лео Меси.

В 41-ата минута Меси извърши чудесно директен свободен удар от към 20-ина метра, само че Фернандес извади топката с съвършен инстикт в корнер. В идната минута още веднъж Меси застана зад топката при директен свободен удар. Този път аржентинецът прати топката над вратата.

Домакините отвърнаха с опит за рискова офанзива в края на полувремето, само че по този начин и не сполучиха да затруднят Тер Стеген.

Уеска - Барселона 0:1
голмайстор: 0:1 Де Йонг (27)


Ето и съставите на двата тима:

Уеска: Алваро Фернандес, Пулидо, Инсуа, Сиовас, Галан, Рико, Москера, Сеоане, Гомес, Мир, Онтиверос

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР