Барселона допусна първа загуба от началото на сезона. Каталунците отстъпиха

...
Барселона допусна първа загуба от началото на сезона. Каталунците отстъпиха
Коментари Харесай

Чави: Бяхме по-добри, резултатът е несправедлив

Барселона позволи първа загуба от началото на сезона. Каталунците отстъпиха с 0:2 на Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига, макар че сътвориха много голови положения на “Алианц Арена ”. В изявлението си след дуела насатвникът на испанския гранд Чави Ернандес акцентира, че неговият тим е доминирал в огромни интервали от дуела и е заслужавал да победи. 

“Бяхме по-добри от Байерн, само че в няколко обстановки ги пощадихме, а те се възползваха от възможностите си. Това беше разликата. Имахме 6 или 7 чисти положения и не реализирахме нито едно ”, разяснява насатвникът на Барса. 

“Първото полувреме беше напълно за нас. Резултатът не отразява действително случилото се на терена. Но това е Шампионската лига - в случай че не накажеш противника, когато можеш, ще си платиш ”, продължи Чави. 

“Трябва да извлечем позитивното от мача, само че и да отчетем грешките си, поради които загубихме. Според мен заслужавахме да победим. Ще си научим урока и ще работим, с цел да ставаме все по-силни ”, добави някогашният халф.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР