Барселона допусна грешна стъпка в гостуването си на Лас Палмас

...
Барселона допусна грешна стъпка в гостуването си на Лас Палмас
Коментари Харесай

Барса стъпи накриво на Канарските о-ви, битката за титлата в Ла Лига се завърза

Барселона позволи неверна стъпка в гостуването си на Лас Палмас в мач от 26-ия кръг на Ла Лига. Срещата, играна на Канарските острови, приключи 1:1. Лео Меси даде преднина на " каталунците " в 21-ата минута, а при започване на втората част Джонатан Кайери изравни от дузпа.

Тимът на Ернесто Валверде изигра слаб мач и разреши разликата с втория във краткотрайното класиране Атлетико (Мадрид) да бъде скъсена на 5 точки. " Блаугранас " са с 66 пункта, до момента в който " дюшекчиите " имат 61 пункта. Двата отбора се изправят един против различен в неделя на " Камп Ноу ".

 Снимка 343098

Лас Палмас е 18-и с 20 точки.

В 8-ата минута Барселона провежда първата си по-опасна офанзива. Меси пусна едва подаване към Суарес, който не съумя да преодолее вратаря. Малко по-късно Чичисола избави рисков удар от фаул на Меси.

В 12-ата минута Ален Халилович стреля по диагонала, само че не откри задачата.

 Усман Дембеле: Борих се доста, с цел да играя в тим като Барселона
Усман Дембеле: Борих се доста, с цел да играя в тим като Барселона

" Знаех, че един ден ще съм в отбор с Лео Меси "

В 21-ата минута " каталунците " излязоха напред в резултата. Меси извърши чудесно директен свободен удар този път не остави шансове на стража на домакините за 0:1. Малко по-късно Халилович стреля от фаул над вратата.

В края на полувремето и Етебо опита да изравни, само че ударът му бе неакуратен.

Втората част стартира чудесно за домакините. Матиас Агирегарай стреля с глава след осъществяване на корнер и нацели гредата, след което съдията уточни бялата точка. Първоначално не стана ясно за какво, само че след това повторенията демонстрираха, че Люка Дин е играл с ръка. Наказателният удар бе трансформира в гол от Джонатан Кайери.

 Снимка 343096

Този гол наподобява стъписа гостите, които цялото второ полувреме не съумяха да затруднят Чичизола.

80-ата минута Усман Дембеле напредна отдясно и центрира за Суарес, който обаче от добра позиция не съумя да си спре добре топката и да насочи голов удар. В шестата минута на добавеното време Дембеле също имаше опция да се разпише, само че стражът на Лас Палмас се оправи и улови.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР