Барос - курортът, намиращ се частен остров в Индийския океан,

...
Барос - курортът, намиращ се частен остров в Индийския океан,
Коментари Харесай

Baros Maldives - най-добрият луксозен хотел в света, който работи от почти 50 години

Барос - курортът, намиращ се частен остров в Индийския океан, е класиран като най-хубавия първокласен хотел в света съгласно Tripadvisor`s 2020 Travelers` Choice Awards.

Гостите могат да избират сред 75 вили, всяка от които разполага със независима палуба, бар, външен дъждовен душ с дъждовна вода и други Много от тях имат и басейни. Барос е разгласен и за най-романтичния курорт в света от World Travel Awards за последните седем години поред. Барос има близо 3000 петзвездни мнения на Tripadvisor.

След затварянето му през април заради пандемията на ковид, курортът се открива още веднъж на 1 октомври със специфична офертна цена от 502 $ за нощ за вила Deluxe.

Курортът ще работи с лимитирана претовареност и ще поддържа свободни всички вили в продължение на 48 часа период сред гостите. Освен носенето на маски и ръкавици, целият личен състав ще прави ежедневни инспекции на температурата и ще се подлага на всекидневно следене на контакти. Всички спа процедури ще се организират в частна вила.

Малдивите от дълго време са курортна дестинация от висок клас. Кудадуо, курорт на Малдивите, е разгласен за най-хубав нов първокласен курорт в света през 2019 година.

Барос отвори порти преди повече от 47 години, което го прави един от първите курорти, открити на Малдивите.

За да стигнат до там, туристите се любуват на 25-минутна разходка с лодка от интернационалното летище на Малдивите. Гостите могат да избират от няколко разнообразни типа вили.

Барос разполага с 24 Deluxe Villas, които оферират внушителните 958 квадратни метра пространство.

Когато курортът се отвори още веднъж през октомври, гостите ще могат да резервират Deluxe Villas за специфична начална цена от 502 $ на нощ за двама души.

Цените за новопостроените Baros Suites стартират от към 1,285 $ на вечер. Всяка от тях разполага с иконом разполагаем 24/7 при потребност.

Всяка вила също предлага личен басейн и джакузи с горещо и студено.

Най-уединената измежду вилите е Baros Residence.

Тя е и на-голямата от всички предлагани, а цената и за нощ стартира от $1,545.

Курортът предлага обилие от сантиментални благоприятни условия за хранене и пиянство. Гостите могат да се насладят на храна на палубата, приготвена от частен готвач.

Sails Bar предлага питиета като мохито, типичен коктейли или екзотични коктейли, които комбинират тютюневи смеси и плодови коктейли.

Спато на Барос разполага с четири частни спа жилището за процедури за двойки.

Гостите на курорта могат да се възползват от разнообразни екскурзии с лодка., да се гмуркат и други.

Барос предлага и частни церемонии за възобновяване на обет с обичаен малдивски Bodu Beru танц.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР