Бърни Мадоф, човекът зад най-мащабната финансова измама в историята, почина

...
Бърни Мадоф, човекът зад най-мащабната финансова измама в историята, почина
Коментари Харесай

Осъденият на 150 г. затвор Бърни Мадоф почина в затвора

Бърни Мадоф, индивидът зад най-мащабната финансова машинация в историята, умря в пандиза на 82-годишна възраст, оповестиха американските медии, представени от Агенция Франс Прес.
Мадоф беше наказан на 150 години затвор през юни 2009 година за ръководство на скица в жанр пирамида, която измами десетки хиляди хора по света. Смята се, че схемата е била за сред 25 и 63 милиарда $.
 Измамник си присвои 110 000 лв. от дарителска акция за болно дете Измамник си присвои 110 000 лв. от дарителска акция за болно дете
Измамник си присвои 110 000 лв. от дарителска акция за болно дете, оповестяват от полицията. Служителите на реда открили, че 46-г...
„ Измамникът на века “ Бърнад Мадоф е на 71 години по време на излизането на присъдата му. В съда той призна, че в продължение на 20 години е мамил вложители и регулатори. Той не е правил никакви покупко-продажби, а просто е превеждал всички пари от една банкова сметка в друга, давайки средства по искане на клиенти под формата на „ облага “. Списъкът на излъгани вложители включва освен най-богатите американски жители и известни персони, само че и най-големите банки в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР