Бърканите яйца заемат почти първа позиция в списъка на най-популярните

...
Бърканите яйца заемат почти първа позиция в списъка на най-популярните
Коментари Харесай

Специалисти по храненето единодушно забраняват да прибавяте тази съставка към сутрешния омлет

Бърканите яйца заемат съвсем първа позиция в листата на най-популярните закуски по света. Разбира се! Лек протеин в композиция с наситени жълтъци в размер единствено на 182 kcal на 122 грама, и това, за една минута и две яйца време.

Безмилостни съперници на мазнините: артикули, които ще предотвратят образуването на тромби (СНИМКИ)
Има единствено една неточност, която 50% от феновете на пържените яйца вършат. И тази неточност освен отхвърля полезността на тази закуска, само че и я прави рискова за здравето ви. Сега ще ви разкажем за какво е належащо да прегледате менюто си, съгласно учени от Каролинския институт в Стокхолм.Пържени яйца за закуска
Това е безусловно ясно за какво подготовката на пържените яйца е мечтана толкоз доста особено заран. Първо, това лишава приблизително по-малко от 10 минути. На второ място, пържените яйца дават чувство за задоволеност през целия ден и не водят до преяждане. Малко хора обаче осъзнават, че има артикули, с които не можете да консумирате това ядене. Поне като закуска.
Как пържите яйцата? Може би добавяте малко зеленчуци, домати, пук, наденица, бекон? Както и да е, като обичайната британска закуска - бърканите яйца върят с салами, бекон и гарнитура от боб- класика, която всички обожават.

Отслабнете единствено за 5 дни с хитринките на супермодела Джесика Харт
Съществува обаче заплаха от съществуването на месни артикули. С тях несъмнено не би трябвало да си пържите яйцата за закуска!
Проучванията демонстрират, че яденето на месо незабавно след събуждането усилва риска от развиване на рак на панкреаса. И не с 10 или 20 %, а с всичките 40. Само 50 грама месо заран са задоволителни, с цел да навредят на вашето здраве. 50 грама са единствено две части бекон или една дребна наденица, написа zajenata.bg.
Единственото нещо, което може да се добави към бърканите яйца в дребни количества заран, е варено пилешко месо. В същото време експертите по хранене предлагат да не се злоупотребявате даже с него, а за дамите се предлагат да се въздържат въобще от пържено. Сутрешните предписания да включват яйца " Бенедикт " или варени е много по- целесъобразно.
Бърканите яйца са отличен избор, изключително в случай че са пържат без лой. Добавката месо би трябвало да бъдат сменена със зеленчуци и това е най-хубавото решение за всяко ядене от яйца (включително омлет).
Месото е най -тежкият артикул за стомаха. Той има доста дълъг интервал на асимилиране и може да престои много дълго в тялото. Ето за какво не е целесъобразно да ядете рано сутринта, когато тялото още не се е събудило и храносмилателната система не е подготвена да работи интензивно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР