Барикадите ще бъдат премахнати и ще намалим броя на полицаите,

...
Барикадите ще бъдат премахнати и ще намалим броя на полицаите,
Коментари Харесай

СДВР: Барикадите ще бъдат премахнати и ще намалим броя на полицаите

Барикадите ще бъдат отстранени и ще понижим броя на служителите на реда , охраняващи митинга. Това сподели на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. Комисар Георги Хаджиев пред публицисти.

Искам да поднеса опрощение на всички столичани, към всички съзнателни жители и данъкоплатци , които и през днешния ден се постанова да търпят грубото нарушение на публичния ред след построяването на нерегламентирани палаткови лагери в центъра на София, сподели Хаджиев.

През нощта на 7 август бе изработен несполучлив опит да се пролее кръв в центъра на София, да се взриви гражданския мир. Имаше къртене на преместваеми уреди, кофи за отпадък, пейки, създаване на барикади. Позиционираха камъни, павета, бутилки, за потребление против силите на закона, добави той.
 Фандъкова: Различията не се охраняват с барикади
Фандъкова: Различията не се охраняват с барикади

Моят апел към уредниците на митинга е да спазят закона

По думите му по отношение на подготовката на тези лица " да окървавят центъра на столицата " свидетелства и методът на барикадиране , който е блокирал даже прекосяването на коли за спешна помощ през региона.

News.bg напомня, че през вчерашния ден полицията отстрани палатките от трите кръстовища в столицата. В резултат на това бяха арестувани 12 лица, осем от тях за несъблюдение за полицейско разпореждане и три без документи за идентичност. По-късно те бяха освободени.

Вчера бяха задържани и двама протестиращи във Варна поради отвод да възстановят придвижването. Премахнати бяха и палатките в Стара Загора.

По-късно обаче, протестиращите още веднъж блокираха " Орлов мост ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР