Барикадите и палатковите няма да бъдат премахнати със сила. Това

...
Барикадите и палатковите няма да бъдат премахнати със сила. Това
Коментари Харесай

Борисов: И аз искам оставката на Радев

Барикадите и палатковите няма да бъдат отстранени със мощ. Това съобщи в Хасковско министър председателят Бойко Борисов, който бе на посещаване в региона по отношение на пожарите.
И аз желая оставката на Радев. Даже на Христо Иванов не му я желая, беше ми министър толкоз години, отговори Борисов на въпрос на bTV за желаната му оставка от страна на протестиращите. " Всеки желае оставката на някой ", сподели Борисов.
Конституцията, демокрацията и правовата страна е споделила: организират се избори, на тях се явяват политически партии. И те въз основата на резултата си вършат или независимо, или съдружно държавно управление. Има ред в страната, разяснява още министър председателят. Той не отговори на въпроса дали ще подаде персоналната си оставка като министър-председател.
Сподели с твоите другари
Ние отидохме ли на " Позитано ", отидохме ли при Христо Иванов да предизвикваме - не. Те пристигнаха там да проворикат с ясното схващане какво целят, означи още Борисов по отношение на напрежението, което се сътвори, към партийната конференция на ГЕРБ предходната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР