Бариери на четири места с платен достъп ще бъдат монтиранив

...
Бариери на четири места с платен достъп ще бъдат монтиранив
Коментари Харесай

Ограждат болницата в Благоевград с 4 бариери за платено паркиране! Никакви привилегии, дори и за кмета и съветниците

Бариери на четири места с заплатен достъп ще бъдат монтиранив благоевградската болница, с цел да не се допска хаосът с паркирането в двора на здравното заведение, разгласи на конференция кметът на Благоевград Методи Байкушев. Общината стартира да поддържа и парковото пространство там, съобщи още градоначалникът, който е безапелационен, че поставя завършек на привилигерованото гратис паркиране, всеки ще си заплаща, даже и кметът.

Въпросът е по какъв начин ще вървят на работа лекарите от болничното заведение и откакто няма да има никакви привилегии, то заповедта на кмета ще важи ли за медиците, които са на работа в болничното заведение. Припомняме, че сходен опит да се въвеве напълно платено паркиране в двора на лечебното заведение провокираха митинги преди време. Медицинските лица, опазиха правото си да паркират в двора на болничното заведение, защото работят за оскъдни заплати, от които е мъчно да заплащат часове за паркиране. Дават се целодневни и нощнидежурства, тъй че не е обикновено да заплащат такси за паркиране. Как ще бъде решен този проблемще забележим.

Пробойни са открити при ремонта на някогашния Междуучилищен център, а общината ще би трябвало да дофинансира обекта, с цел да бъде приключен в период и да не се губят пари по програмата.

При ремонта на Камерна опера също са открити непредвидени проблеми. Финансиране от 4 места, неразбория и 7 реализатори на обекта. От този обект към този момент са изгубени 450 000 лв. от сметката на общината.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР