Барбра Стрейзънд отново се прояви с позиция, като удари звучен

...
Барбра Стрейзънд отново се прояви с позиция, като удари звучен
Коментари Харесай

Барбра Стрейзънд все така ослепителна и на 75

Барбра Стрейзънд още веднъж се прояви с позиция, като удари гласовит пестник на премиите "Златен глобус ".

Стрейзънд излезе на сцената и сподели, че е чула да се приказва в бекстейджа, че тя е единствената жена, която е притежател на премията в категорията за най-хубав режисьор и то в далечната 1984 година за кино лентата ѝ "Йентъл ".

"Аз съм единствената жена, която е взела "Златен глобус " за постановка. И това беше през 1984 - това беше преди 34 години ", сподели певицата, повишавайки гласа си.

"Приятели, времето изтече! ", сподели тя и публиката мощно я приветства.

"Имаме потребност повече дами да бъдат номинирани за най-хубави режисьори. Има толкоз доста филми, които са толкоз добре направени от дами ", добави Стрейзънд и в този миг камерата се завъртя, с цел да покаже какъв брой доста хора кимат одобрително.

По-късно Стрейзънд назова това "ужасяващият факт ", който е разкрила по време на шоуто по награждаването и писа по този мотив в Туитър.

Стрейзънд е казвала, че сексизмът е главната причина тя да не реализира една от главните си цели - номинация за постановка на "Оскарите ".

Барбара Стейзънд е един от най-универсалните актьори в американския шоубизнес. Тя е необятно приета във всички сфери.

Изключително надарената изпълнителка съвсем не се е трансформирала през годините. Вече на 75 година тя наподобява необикновено естествено. Въпреки че майка ѝ не я подкрепяла за кариера в шоубизнеса, защото считала, че не е задоволително атрактивна, Барбара съумява да потвърди гения си. Тя е известна и със своите мощни и навременни изявления по всевъзможни въпроси, засягащи процесите в обществото.

През годините е носителка на премия във всяка област, в която е работила. Този „ огромен шлем “ е триумф, който не е още един от различен реализатор в историята. Сред многочислените ѝ награди са две награди „ Оскар “, шест „ Еми “, единайсет „ Златен глобус “, 10 „ Грами “, премия „ Томи “, две „ Кейбъл Ейс “, премията на Американския кино институт за повсеместен принос, както и някои други награди.

През 1995 година получава „ Грами “ за повсеместен принос. През 2005 година нейният американски албум я подрежда измежду първите изпълнителки в Съединените щати.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР