Барбара Стрейзънд е сред най-прочутите певици и актриси в света.

...
Барбара Стрейзънд е сред най-прочутите певици и актриси в света.
Коментари Харесай

Барбара Стрейзънд и Джеймс Бролин: Щастието да срещнеш истинската ЛЮБОВ след 50 г.

Барбара Стрейзънд е измежду най-прочутите певици и актриси в света. С кариера, разпростираща се в границите на цели шест десетилетия, тя е един от дребното актьори, които могат да се похвалят с всички награди, за които можем да се сетим: Еми, Грами, Оскар и Тони. Барбара се счита за огромна късметлийка освен поради признанието, което е получила, само че и тъй като е съумяла да открие същинската обич. Макар че го е постигнала на по-късен стадий от живота си, тя е признателна, че въпреки всичко ориста ѝ се е усмихнала. Нейната история потвърждава, че от време на време положителното в живота ни се бави, само че чакането си коства. Тази приказка ни учи на самообладание и ни дава вяра в никакъв случай да не се отхвърлям.

Ние от Dama.bg се разровихме малко в биографията ѝ, с цел да се вдъхновим. Ето по какъв начин Барбра Страйсънд доближава до днешната си връзка, с цел да я забележим в този момент щастливо влюбена на 80-годишна възраст.



Първият брак
Барбара Стрейзънд е родена в априлски ден през 1942 година Кариерата ѝ стартира през 60-те. Тогава тя има участия в нощни клубове и театри. Благодарение на дейната си активност, тя е видяна и се появява в някой телевизионни стратегии, а през 1963 година съумява да пусне албум, който е предлагам за Грами.

Тя среща Елиът Гулд на едно от последните му представления на Бродуей, където се явява на прослушване. Гулд споделя в едно изявление по какъв начин след последното прослушване споделили на Барбара просто „ Благодарим ти. ”. Това я объркало ужасно доста и тя не знаела какво да чака. Затова решила просто да им продиктува номера си и попитала дали някой ще й се обади. Елиът Гулд си записва номера й, а след това й се обажда.

Когато се чуват по телефона, тя го кани да я види на сцената. Той обаче упорства да играят дружно на сцената. Така и станало. Година по-късно към този момент били женени.

Раздяла поради триумфа
Барбара и Гулд се разделят през 1969 година, а бракът им публично е преустановен две години по-късно. Галопиращата ѝ кариера се отразява пагубно на брака им. Гулд споделя в изявление, че било прекомерно мъчно да си женен за човек, който е женен за триумфа си. Добавя, че връзката им е изчерпана, само че те са взели всичко от нея, което е могла да предложи. Най-красивия спомен от романса им е единственият наследник на Барбара.

Две десетилетия блян
Този брак е последван от няколко връзки с разнообразни мъже от шоубизнеса. През 1973 година тя стартира връзка със своя продуцент. После сред 1983 година и 1987 година живее дружно с Ричард Баскин, който написва текста на песента “Here We Are at Last. ”

Между 1983 година и 1989 година излиза с актьорите Ричард Гиър и Клинт Истууд. Следва къса авантва с композиторът Джеймс Нютън Хауърд. През 90-те има сантиментални взаимоотношения с няколко звезди, измежду които Лиъм Нийсън, Джон Войт и Питър Уелър. Между 1992 година и 1993 година излиза с Андре Агаси, макар че имат 28 години разлика. Той споделя, че връзката с тази жена се усеща като че ли носиш облекла от горяща лава.

Представяш си филм... и той се появява
Едва когато Барбара навършва 55 през 1996 година, нейни приятели ѝ устройват среща на сляпо. Познавайки навиците си в любовта, тя не очаквала нищо изключително. Но бъркала. Срещата била с артиста Джеймс Бролин.

Само няколко месеца след срещатата им Барбара режисира кино лентата „ Огледало с две лица ”, който самата тя разказва като манифестация на новата ѝ връзка с Бролин. „ Представяш си филм... и той се появява ”. Във кино лентата една жена се омъжва заради чисто платонични аргументи, само че по-късно се влюбва. „ Връзката ни с Бролин беше като че ли животът подражава на изкуството ”, споделя Барбара в изявление.

Нов късмет на 55


Двамата се женят две години по-късно в Малибу. Медиите и познатите им са скептично настроени за бъдещето на тази връзка, изключително имайки поради сантименталната биография на певицата. Въпреки това времето потвърждава, че връзката им е учредена на същинска обич.

Далеч от публичността


След като се женят, Барбра и Джеймс вземат решение да се отдръпват от медийното пространство. Барбра споделя, че двамата към този момент не се контят, с цел да идат някъде, не посещават министър председатели, не вървят тук-там, където дебнат камери, а просто остават в леглото цялостен уикенд, четат на глас или просто бездействат дружно.

Перфектна обстановка



По време на изявление от 2021 година 80-годишният артист споделя за живота си с певицата: „ Харесвам дами, които са в мир със себе си, на които аз самият нося успокоение. Тя ме стимулира. Ситуацията ни е съвършена. За доста хора последните 15 месеца бяха предизвикателство, само че ние безусловно се влюбихме още повече – бяхме дружно за дълго време и просто всеки ден се стараехме да подобрим връзките си. ”

24 години благополучие и още предстоят
Сега, 24 години след началото на брака им, те са образец за доста други артисти в промишлеността. Те имат един от най-дългите и щастливи бракове. Барбара обича да прекарва време със фамилията си и постоянно споделя в обществените мрежи фотоси с внучката си – щерка на Катрин, която е щерка на съпруга ѝ от неговия първи брак.

Тайната на трайния брак


Връзката им служи като образец какво може да се реализира с обич и старания в една връзка. Тайната на сполучливия брак има разнообразни стадии. Първо, човек би трябвало да умее да се учи от предишното, споделя Джеймс Бролин. Добавя, че това е третият му брак, както и че самичък е избрал сложни обстановки в първите си два брака. Той обаче е съумял да научи урока си от предходните бракове и счита, че човек учи, когато бърка,, а когато се оправи сполучливо с нещо, не придобива нови умения.

Друга загадка е да бъдете дружно, само че да поддържате самостоятелност. „ Ние сме обособени персони и по този начин ни харесва. Аз си имам мои пари, а тя има нейни ”. Друго значимо нещо е да се обичате взаимно, само че да обичате и свободата си. „ Когато тя е заета и фокусирана, аз разбирам това и не я трежова ”, споделя Бролин. „ А в случай че би трябвало да й кажа нещо доста значимо, само че тя ми съобщи, че няма време, значи няма време. Точка. Така работи мозъкът, би трябвало му фокус. ”

Над 80 години цялостни с работа и обич



Днес, през 2022, Барбара е на 80 години, а Джеймс – на 81, само че и двамата към момента са дейни в работата и в взаимния си живот. Тя разгласи на формалния си уеб страница, че ще прави малко турне в Съединени американски щати и към момента популяризира албума си, който излезе преди 2 години.

Освен това, тя е доста фокусирана върху поддръжката на разнообразни организации, като се изключи че е куратор и интериорен дизайнер. Джеймс пък се снима във кино лентата „ Бъз Светлинна година ” и сериала „ Сладкоежка ”. Най-важното обаче е, че са дружно и не престават да се грижат един за различен, давайки образец на новите генерации.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР