Баражът от Лигата на нациите България - Унгария за класиране

...
Баражът от Лигата на нациите България - Унгария за класиране
Коментари Харесай

Официално: България - Унгария ще е без публика

Баражът от Лигата на нациите България - Унгария за класиране на Евро 2020 ще се играе при закрити врата. Окончателното решение за футболната среща на 26 март на стадион “Васил Левски” в София следва да бъде оповестено.

От УЕФА разпоредиха националните федерации да вземат решения за идните мачове на представителните тимове по отношение на съответните ограничения, подхванати от държавната власт. Така Българският съюз би трябвало да изпрати своето мнение - дали мачът да се организира с аудитория, или без.

Предвид наредбите за битка с ковид от родната централа ще уведомят евроцентралата и сътрудниците си от Унгария, че плейофът след две седмици ще е при закрити врата. Няма да бъдат допускани и публицисти. Само представители на малките екрани, притежатели на правата, които да подсигурят снимането и излъчването на срещата. Освен формалните лица, които се грижат директно за организацията на дуела, ще бъдат позволени и представители на формалните делегации, само че извънредно стеснен брой по прелиминарен лист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР