Банско. Дали ще се запази ръста на британските туристи в

...
Банско. Дали ще се запази ръста на британските туристи в
Коментари Харесай

Благоевград: Британското консулство посети Банско по време на активния сезон

Банско. Дали ще се резервира растежа на английските туристи в Банско след Брекзит беше измежду тематиките на работната среща в Банско, извършена по самодейност на Британското посолство в България. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . Под семейството на заместник-кмета Асен Кирицов, в срещата взеха присъединяване английския вицеконсул в страната Теодора Манева, заместник-началника на районно управление (на МВР) Банско, Александър Симидчиев, Иван Обрейков – изпълнителен шеф на „ Юлен ” АД и представители на туроператорите.
Обсъдени бяха трендовете и рисковете, които английските туристи срещат по време на престоя им в курорта. Стана ясно, че случаите с тях в курорта понижават всяка година заради съответното отношение на туристическия отрасъл, тур организациите и полицейските служби. Представителите на туристическите организации получиха информация от първа ръка от ръководителите на Министерство на вътрешните работи, че засилено полицейско наличие ще има в региона на ски зона Банско и на всички входно-изходни артерии, предвид на терористичните опасности.
Банско се продава добре на английския пазар пък бе противоположната връзка, която се даде от страна на туроператорите. Добрите условия за зимни спортове, взетите ограничения от органите на реда за естественото протичане на сезона, дават положителни предпоставки за неговия сполучлив край, който се планува да завърши в средата на месец април.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР