Банковият обирджия от Сливен Стефан Стефанов съди Главна дирекция Изтърпяване

...
Банковият обирджия от Сливен Стефан Стефанов съди Главна дирекция Изтърпяване
Коментари Харесай

Наглост: Банковият обирджия от Сливен съди държавата за 36 бона, закоравели бандити ще свидетелстват в негова полза

Банковият обирджия от Сливен Стефан Стефанов съди Главна дирекция „ Изтърпяване на наказванията ” и Министерството на правораздаването, респективно българската страна за 36 хиляди лв. поради неприятните условия в Бургаския затвор. Гледането на делото на Стефанов в Административния съд в Бургас, оповестява " Флагман ".  Като очевидци той е призовал Георги Вълев, апетитен за мозък на най-свирепата тайфа за мокри поръчки в българската история „ Килърите”. Той бе ескортиран от 10-ина въоръжени охранители от Главна дирекция „ Изтърпяване на наказанията”, а извън го чака и кола на Жандармерията.

За да се осуети възможен опит за бягство или офанзива пред Съдебната палата са два автомобила на правосъдните охранители. Условията за защита са невиждани. Това е едно от първите му излизания отвън пандиза, откакто даже съвещанията по делото " Килърите " се гледаха в особено зала зад решетките.



Освен Вълев в съда бе конвориран и различен доживотник – Иван Рибов, наказан за атентата против Димитър Желязков-Очите през 2002 година, който лиши три човешки живота, включително и на брачната половинка на Желязков Таня.



Рибов е един от смъртните врагове на Митьо Очите.

Гледането на делото е при закрити врата, поради сериозните охранителни ограничения, които се преприемат в този миг.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР