БАНКОК (AP) — Азиатските акции бяха смесени в сряда преди

...
БАНКОК (AP) — Азиатските акции бяха смесени в сряда преди
Коментари Харесай

Фондов пазар днес: Азиатските акции са смесени преди решението на Фед относно лихвените проценти

БАНКОК (AP) — Азиатските акции бяха смесени в сряда преди решението на Федералния запас на Съединени американски щати по отношение на лихвените проценти.

Сравнителните индикатори се намалиха в Хонконг, Шанхай и Сеул, само че се покачиха в Токио и Сидни. Фючърсите на Съединени американски щати се покачиха, до момента в който цените на петрола се намалиха.

Тримесечният отчет на Bank of Japan за „ tankan “, оповестен в сряда, мери бизнес настроенията измежду главните производители на плюс 12, по отношение на плюс 9 през октомври и плюс 5 през юни. Това беше третият следващ месец на усъвършенстване.

Проучването мери корпоративните настроения, като извади броя на фирмите, които споделят, че бизнес изискванията са негативни, от тези, които дават отговор, че са позитивни.

„ Продължаващото усъвършенстване на „ танкана “ допуска, че спадът в Брутният вътрешен продукт за третото тримесечие е единствено момент, само че към момента чакаме растежът на Брутният вътрешен продукт да се забави внезапно през идната година “, сподели Марсел Тиелиант от Capital Economics в коментар.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР