Банките ще трябва да намалят експозицията си към търговски недвижими

...
Банките ще трябва да намалят експозицията си към търговски недвижими
Коментари Харесай

Банките са изправени пред 2 трилиона долара дългове за недвижими имоти в САЩ с падеж през следващите 3 години

Банките ще би трябвало да понижат експозицията си към търговски недвижими парцели заради „ стена “ от задължения за парцели в размер на 2 трилиона $, които ще бъдат дължими през идващите три години, съгласно на водеща брокерска компания в Съединени американски щати.

„ Банките ще бъдат подложени на напън “, сподели Бари Госин, основен изпълнителен шеф на Newmark, която се занимаваше с продажби на заеми за 50 милиарда $ за банкрутирала Signature Bank.

Регламентът след финансовата рецесия значи, че някои кредитори ще би трябвало „ да унищожават заемите си или да намерят други способи да понижат тежестта си в недвижимите парцели “, добави той, без значение дали посредством синдикиране на дълга, подписване на покупко-продажби за прекачване на риск – където други вложители се съгласяват да поемат риска от загуби — или преустановяване на нови заеми за бранша.

Newmark, консултантска и брокерска компания за недвижими парцели, сподели, че към 2 трилиона $ задължения за търговски парцели в Съединени американски щати с падеж сред тази година и 2026 година ще т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР