Банкерът-беглец от правосъдието Цветан Василев стои зад компромата-писмо на американския

...
Банкерът-беглец от правосъдието Цветан Василев стои зад компромата-писмо на американския
Коментари Харесай

Беглецът Цветан Василев стои зад писмото-компромат на американския конгресмен срещу Гешев

Банкерът-беглец от правораздаването Цветан Василев стои зад компромата-писмо на американския конгресмен Уорън Дейвидсън против основния прокурор Иван Гешев. Доказателство за това е, че компроматът се появява първо във фейсбук-профила на Татяна Кристи, обвързвана с Георги Георгиев от " БОЕЦ ", написа Tribune.
 
Припомняме, че въпросната Кристи, известна с разпространяването на тайни теории, както и цитирането на уебсайт, симпатизиращ на съветския президент Владимир Путин. Самото разпространяване на писмото-компромат от тези персони приказва за въвличането на американски конгресмен във вътрешнополитическата акция против основния прокурор на България.
 
В общественото пространство от дълго време се приказва, че беглецът от правораздаването Цветан Василев употребява услугите на скъпо платени американски лобисти, които имат контакти и връзки с конгресмени и сенатори. Именно по тези канали, Василев наподобява е съумял да издейства, подписа на Дейвидсън да бъде подложен под типичен компромат и по-късно публикуван в страната ни от доближени до него.
 
Изложените изказвания в писмото, обаче  будят ясно подозрение, че то е писано от самия конгресмен. Неверните изказвания и откровените неистини, свързани с пълномощията на българския основен прокурор припомнят по безапелационен метод за тезите на беглеца Цветан Василев, който дължи политическото си леговище в сръбската столица, с помощта на връзките му с съветски олигарси.
 
Такива са да вземем за пример тезите, че обвинител №1 има каквато и да е връзка с дейностите по глобите " Магнитски " на наша територия, както и замесването на името на Гешев в така наречен " Жоси гейт ", тръгнал у нас по оскърбителен изказвания на обвързвания с Цветан Василев – Георги Георгиев от " БОЕЦ ", както и манипулативната приложимост на решение на Европейски съд по правата на човека по проблема с банкрута на финансовата пирамида – КТБ.
 
Всички тези изказвания неведнъж са били опровергавани, както от прокуратурата, по този начин и от самия Иван Гешев. Част от тях бяха неколкократно повтаряни и от някогашната министърка на правораздаването Надежда Йорданова от " Демократична България ".  
 
Заслепени от " богатствата " новина, " радетели ” на правосъдната промяна, свързани с олигархичния кръг " Капитал " даже не си дават сметка, че в действителност стават проводници на съветски ползи, против които те сякаш се борят.   
 
Тази компроматна война против основния прокурор по безапелационен метод демонстрира, че даже и в  Капитолия, може да проникват ползи на прокремълски олигарси от Източна Европа, изключително, в случай че те употребяват легалните услуги на американски лобисти, за което си заплащат.
 
Случаят против Гешев е тъкмо подобен. Писмото, пуснато първо от Татяна Кристи не съставлява по никакъв метод публична позиция на американската страна, а само позиция на един от многото членове на Конгреса, който наподобява е бил изкусно измамен да сложи подписа си под типичен компромат, в случай че го е направил.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР