Банк ъв Ингланд (Bank of England) предупреди днес, че икономическата

...
Банк ъв Ингланд (Bank of England) предупреди днес, че икономическата
Коментари Харесай

"Банк ъв Ингланд" предупреди кредитните институции: Гответе се за икономическа буря

" Банк ъв Ингланд " ( Bank of England ) предизвести през днешния ден, че икономическата вероятност за Англия и света се е влошила и предложи на банките да усилят финансовите буфери, с цел да могат да " преминат " през бурята, съобщи Ройтерс.

Икономическата вероятност за Англия и за света се е влошила значително, разгласи " Банк ъв Ингланд " при публикуването на последния си отчет за финансовата непоклатимост. Британската централна банка акцентира, че развиването на обстановката в Украйна ще е основен фактор за по-нататъшното развиване на обстановката. 

Според прогнозите на международни институции като Международния валутен фонд и Организацията за икономическо съдействие и развиване Англия е по-податлива на криза и трайно висока инфлация, в сравнение с останалите западни страни. Всички те се борят с световните разтърсвания на пазара на сила и артикули.

Британските банки са добре позиционирани да понесат даже по-тежък стопански спад, означи " Банк ъв Ингланд ", макар че се чака финансовите им коефициенти, които към момента са постоянни, да се намалят леко през идните тримесечия.

Въпреки влошаващата се обстановка с разноските за живот и инфлация, която върви към двуцифрена стойност, банките са устойчиви към дългова накърнимост измежду семействата и бизнеса, акцентира " Банк ъв Ингланд ".

Британската централна банка изрази угриженост за положението на съществени финансови пазари като облигациите на американското и английското държавно управление, които бяха обект на " спринта за кеш ", когато пандемията от Ковид-19 докара до под паника продажби.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР