Балканската мегазвезда Горан Брегович донесе на хотелиерите в Сопот истински

...
Балканската мегазвезда Горан Брегович донесе на хотелиерите в Сопот истински
Коментари Харесай

Горан Брегович блокира Сопот

Балканската мегазвезда Горан Брегович донесе на хотелиерите в Сопот същински коледен подарък, като удостовери присъединяване си на площада в подбалканския град точно на Нова година. Големият му концерт ще е под съпровода на част от оркестъра му „ Ъндърграунд “ и това препълни градчето на Вазов. Интересът към необузданите му ритми е толкоз огромен, че сега има останали единствено няколко стаи и то с цени от 120 лева на нощ, оповестява " Монитор ".

Геният ще огласи Стремската котловина с невероятните шлагери „ Едирлези ” и „ Месечина ”. Брегович идва по покана на някогашния кмет на Каварна Цонко Цонев, който е персонален другар на градоначалника на Сопот Деян Дойнов.

Именно той е и единствената непозната звезда, която ще огласи родните площади тази година. Болшинството от огромните градове залагат на фолклорна стратегия. Оркестър „ Добруджански авлиги “ ще озвучи площад „ Свобода “ в Добрич, а общината е подготвила за всеки, решил да чества навън, чаша вино. Бюджетът за коледната и новогодишната стратегия на града е 25 000 лева, като 5000 лева са обезпечени за новогодишната вечер.

Виртуозният кларнетист Иво Папазов-Ибряма и основаният от него в далечната 1974 година оркестър „ Тракия “ ще веселят старозагорци, а на сцената дружно с тях ще бъдат националните певици Мария Карафезиева и Таня Маринова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР