Българското законодателство направо разказа играта на Васил Драганов, когото всички

...
Българското законодателство направо разказа играта на Васил Драганов, когото всички
Коментари Харесай

Актьорът Васил Драганов трябва да плаща издръжка на забременялата от чужд мъж Андреа

Българското законодателство напряко описа играта на Васил Драганов, който всички познават от " Столичани допълнително " и " Комиците ". Не стига, че получи най-големите рога, като жена му забременя от различен, а в този момент ще се наложи да заплаща прехрана за непознатото дете.

Актьорът и Андреа към момента не са публично разведени. Те са в бракоразвод от 3 месеца, а тя е бременна от 6 месеца. Според закона в България татко на едно дете е този, който е бил легален брачен партньор на майка му през последната една година преди раждането му.

Бебето на Андреа от любовника й ще се роди единствено след 3 месеца. Това значи, че по закон Васил ще е негов татко и защото двойката е разграничена, ще би трябвало да заплаща прехрана, написа " Уикенд ".

Разбира се, същинският татко може да се потвърди посредством ДНК тест след раждането, само че новият обичан на Андреа не упорствал да припознава детето си, тъй като желал да взима пари от артиста.

Драганов въпреки всичко най-вероятно ще оспорва бащинството в съда. По думите на жена му обаче той се бил похвалил пред познати, че я е изнасилил пияна и бебето отново е от него.

Припомняме, че първите две деца на Андреа са дадени за развъждане на Васил. Причината е, че тя има психическо заболяване ОКР и постоянно е несъответстваща.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР