Българското правителство одобри план за възможните варианти за излизане на

...
Българското правителство одобри план за възможните варианти за излизане на
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Българското правителство одобри план за възможните варианти за Брекзит

Българското държавно управление утвърди проект за вероятните разновидности за излизане на Англия от Европейски Съюз. Това сподели пред публицисти министърът на външните работи и заместител министър-председател по правосъдната промяна Екатерина Захариева по време на парламентарен надзор.
 img_8664_900x600  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов
„ Всички страни членки работим по това да има договорка за Брекзит, само че по този начин или другояче би трябвало да бъдем подготвени и за вид без договорка. Днес българското държавно управление утвърди решение на Министерски съвет в проект в две части-едното е за използване на съглашението за овакантяване, а другото овакантяване на Англия без договорка. Целта е се опитаме да минимализираме, до колкото е допустимо отрицателните последствия, които ще има във всяка една от сферите “, уточни тя.

„ По отношение на жителите на Европейски Съюз и българските жители, поеха ангажимент, тези, които живеят на територията на Англия до 29 март тази година да запазят правата си, които употребяват. Днес българското държавно управление пое ангажимент към жителите на Англия, към 7 000 души, които живеят на територията на България да имат в действителност лесна и елементарна процедура за регистрация, да мога да продължат да живеят и да се усещат добре тук “, изясни министър Захариева.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР