Българско бебе трябва да бъде осиновено в Англия, въпреки че

...
Българско бебе трябва да бъде осиновено в Англия, въпреки че
Коментари Харесай

Английски съд постанови отнемане на българско бебе от родителите му

Българско бебе би трябвало да бъде осиновено в Англия, макар че в следствие несъмнено ще изгуби културната си еднаквост, реши британски арбитър, написа през днешния ден издаваният в Брадфорд в. " Телеграф&Аргъс ".

Съдия Сара Линч е трябвало да вземе решение за бъдещето на момиченцето, чието име не се оповестява, по искане на обществени служащи, които настояват, че българските му родители не могат да оказват сигурна грижа за нея.

Съдията съобщи, че осиновяването " най-вероятно " ще докара до загуба на идентичността на бебето, като българско дете. Но тя добави, че няма реалистична вероятност момиченцето да бъде оставено на родителите и е решила, че само осиновяване ще донесе сигурността, от която то се нуждае .

Сара Линч уточни в писменото си мнение, че бебето не може да бъде разпознато в медиите, само че в тази ситуация е замесен Общинският съвет на Брадфорд, графство Западен Йоркшир.

Тя добавя, че детето, което скоро ще навърши 1 година, би трябвало да бъде осиновено след разбор на доказателства от скорошно правосъдно слушане в Лийдс.

Родителите желали да остане с тях и не се съгласили и " с намек " за осиновяване.

Но обществените служащи декларират, че бебето няма да е на несъмнено място вкъщи, а подобаващи за осиновяване родственици няма разполагаем.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР