Българският здравеняк Димитър Банчев пази световния шампион по бокс Антъни

...
Българският здравеняк Димитър Банчев пази световния шампион по бокс Антъни
Коментари Харесай

Банчев за Джошуа: Световният шампион е изключителен човек, земен и много приятен

Българският бабанка Димитър Банчев пази международния първенец по бокс Антъни Джошуа, който ще се изправи против Кубрат Пулев на 28 октомври на " Милениъм Стейдиъм " в Кардиф.
„ Искам да кажа, че ние не сме персонална защита на Джошуа. Няколко другари основахме охранителна компания в Лондон - Grand Security. Охраняваме стадион „ Уембли “ когато има мачове, когато има концерти.

 Нашенец от Калугерово охранява Джошуа
Прекалено се изписа, че надали не съм компактно до Джошуа. Не е тъкмо по този начин. Когато ни наемат, охраняваме. Но не съм персонална защита на Антъни Джошуа “, стартира Димитър Банчев пред Блиц Спорт.



„ Джошуа прави частни празненства, на които ни наема за защита. На последното празненство аз бях компактно до него през цялата вечер. Тогава в действителност му бях персонална защита. Но не желая да излиза, че си вършим реклама на негов тил. Не сме непрекъсната персонална защита и не сме непрекъснато с него. Пишеше се, че надали не, излезе ли от вкъщи си и аз съм с него. Не е тъкмо по този начин. Просто охраняваме доста събития и хора, а той е един от тях “, продължи пазарджиклията.



„ Изключително впечатлени сме от Джошуа. Говорихме си в момчетата, че рядко може да се срещне толкоз извествен човек, който да е толкоз земен. Народен човек. Седна до мен, говорихме си. Държи се извънредно другарски. Много е прелестно да се поддържа връзка с него. Не се държи като други – ти си ми защита и ще правиш каквото кажа. Напротив – приказва си с мен, интересува се дали всичко е наред. Уникален човек е “, приключи Банчев.



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР