Българският вратар Димитър Митов и неговия Кеймбридж Юнайтед хвърлиха бомбата

...
Българският вратар Димитър Митов и неговия Кеймбридж Юнайтед хвърлиха бомбата
Коментари Харесай

Димитър Митов железен, Кеймбридж изрита Нюкасъл за ФА Къп

Българският вратар Димитър Митов и неговия Кеймбридж Юнайтед хвърлиха бомбата на третия кръг на ФА Къп, отстранявайки елитния Нюкасъл след победа с 1:0 като посетител.

Безспорен състезател на мача бе точно родният пазач, който се регистрира с цели 11 спасявания, в това число и феноменално такова в последните секунди, както и доста постоянна игра под рамката, вдъхнала убеденост на неговите съотборници.

Кеймбридж, който се намира в долната половина на таблицата на третото равнище на британския футбол, изчака своя късмет и при едно от дребното си положения осъществя посредством нападатуля Джо Айрънсайд в 57-ата минута, осведоми " Тема спорт ".

Въпреки че наставникът на свраките Еди Хау заложи на съвсем напълно титулярен състав, воден от звездата Алан Сен-Максимен и дебютиралото ново попълнение Киерън Трипиер, Нюкасъл по никакъв метод не потвърди, че заслужава място в идващия кръг.

Така звездата на деня Димитър Митов и неговите съотборници написаха една от най-славните страници в историята на Кеймбридж Юнайтед.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР