Българският вратар Александър Георгиев игра страхотно и бе с основен

...
Българският вратар Александър Георгиев игра страхотно и бе с основен
Коментари Харесай

Триумф за "Рейнджърс" в нюйоркското дерби, Александър Георгиев с 38 спасявания

Българският вратар Александър Георгиев игра ужасно и бе с главен принос за триумфа с 3:2 на " Рейнджърс " против " Айлендърс " в нюйоркското дерби от следващия кръг на Националаната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Георгиев избави 38 от 40-те удара, които насочиха символичните домакини, а успеха на " Рейнджърс " донесе Крис Крайдър с попадение в края - 25 секунди преди сирената.

За отбора на Георгиев се разписаха още Мика Зибанежад и Тони Де Анджело, а за " островитяните " вкараха Джош Бейли и Антъни Бовилие.
Александър Георгиев с феноменалните 44 спасявания против " Торонто " (ВИДЕО) Роденият в Русе вратар бе избран за първа звезда в мача
Така " Рейнджърс " записаха четвърти триумф в последните пет кръга и втори против градския противник в рамките единствено на четири дни.

Георгиев бе титуляр за 21-ви път през сегашния сезон, като в 12 от тези дуели тимът му се е поздравявал с победа. След извоюваното дерби, " Рейнджърс " са към този момент на 6 точки от зоната на плейофите, само че имат и два мача по-малко от съперниците си.

В идващия кръг Георгиев и компания одобряват " Кълъмбъс Блу Джакетс ". Двубоят е в понеделник (20 януари) в " Медисън Скуеър Гардън ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР