Българският туроператор Farel Consult отвори офис в Дубай, Обединени арабски

...
Българският туроператор Farel Consult отвори офис в Дубай, Обединени арабски
Коментари Харесай

Български туроператор отвори офис в Дубай и наема операта да презентира страната

Българският туроператор Farel Consult отвори офис в Дубай, Обединени арабски емирства (ОАЕ), като ще притегля туристи към България. Това разгласи пред TravelNews Ирена Христова, съветник „ Продажби “ в компанията, която е част от групата на Palms Bet, по време на интернационалното туристическо ревю WTM в Лондон. Целта е да привличаме арабски туристи в страната, акцентира тя. Туроператорът ще им предлага обиколки на България, море и планини. Освен това ще води групи и за хазартен туризъм. Групата разполага със лични казина - Palms Royale в „ Гранд хотел Милениум София “ и със същото име в Бургас.

Вече посрещаме туристи от ОАЕ, Пакистан, Саудитска Арабия, Кувейт и Бахрейн, изясни Ирена Христова. Тя чака засилен интерес напролет и изключително през лятото на идната година, когато в Близкия Изток става доста горещо. Тогава богатите араби гледат да пътуват и да стоят по 2-3 месеца в Европа, разяснява Христова. Компанията възнамерява да отвори офис и в Саудитска Арабия.

Туроператорът провежда огромна презентация на България на 1 март 2023 година по случай националния ни празник за 3 март. Те са наели залата в Dubai Opera, където концерт ще изнесат оркестърът и хорът „ Мистерията на българските гласове “, сформира за национални танци и балетни сформира от България.

Между Дубай и София към този момент оперира пет пъти седмично нискотарифната самолетна компания „ Флай Дубай “. От Абу Даби (ОАЕ) до София лети Wizz Air. Предстои стартирането на постоянна линия на нискотарифната самолетна компания Flynas от Рияд (Саудитска Арабия) до София и Варна през идната година, разгласи за TravelNews министърът на туризма Илин Димитров, който се срещна с вицепрезидента на самолетната компания Абдулах Сулиман Алеади по време на интернационалното туристическо ревю WTM в Лондон. Интересът към София е за целогодишни полети, а до Варна през летния сезон, изясни министър Димитров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР