Българският треньор Павел Дочев на германския третодивизионен футболен Ерцгебирге Ауе

...
Българският треньор Павел Дочев на германския третодивизионен футболен Ерцгебирге Ауе
Коментари Харесай

Павел Дочев ще се бори за промоция с Ерцгебирге Ауе, но след година

Българският треньор Павел Дочев на немския третодивизионен футболен Ерцгебирге Ауе стартира подогтовока с отбора за новия сезон, съобщи вестник " Билд ".

" Не би трябвало да завишаваме упованията си, тъй като това може да предизвика единствено отчаяние. След предишния сезон, в случай че се класираме в първите 9, би било добра цел. в случай че го създадем, през идната година можем да нападаме и Втора Бундеслига ", сподели Дочев след заниманието.

Българинът има контракт с клуба до 2025 година, като за този интервал ще се опита да го класира в по-горната дивизия.

" Десет тима от групата ще играят за промоция, останалите ще се борят против изпадане. Ще бъде доста оспорвано. Дори Любек и Мюнстер интензивно се укрепиха на пазара ", сподели още 59-годишният експерт.

Ауе притегли седем нови играчи, само че единствено Марсел Бер (Мюнхен 1860) и Мирнес Пепик (Мепен) имат опит в трета дивизия. Останалите са Нико Вуканчич (Дюселдорф II), Жан ЗАйц (Аален), Джошуа Швиртен (Кьолн II), Щефен Майер (Борусия Мьонхенгладбах II) и Луис Лорд (Вердер Бремен II).

" Това са играчи с капацитет за развиване. Те сигурно не са водачи, които да поведат тима незабавно. Ние не получаваме подготвени играчи като Байерн Мюнхенн. Трябва да подобрим играчи и тима, това е предизвикването пред мен ", приключи Повел Дочев.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Христо Бонински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР