Българският треньор на Иртиш (Казахстан) Димитър Димитров няма намерение да

...
Българският треньор на Иртиш (Казахстан) Димитър Димитров няма намерение да
Коментари Харесай

Димитър Димитров остава в Казахстан

Българският треньор на Иртиш (Казахстан) Димитър Димитров няма желание да подава оставка, заяви за Sports.kz сътрудникът на експерта Мирчо Димитров. Снощи изпълнителният шеф на ПФК Левски Павел Колев разгласи името му като алтернатива за нов ментор на " сините " след уволнението на Георги Дерменджиев. 59-годишният български треньор е под напън поради неприятната серия на павлодарци от началото на актуалната акция, в която тимът загуби последните си три мача от шампионата без да означи гол и към този момент има пет провали в седем срещи.
" Към сегашния миг въпрос за разлъка сред Димитър Димитров и Иртиш не стои на дневен ред. Специалистът има контракт за още две години с павлодарския клуб и счита да го извърши. Неуспехите на Иртиш на старта на сезона са с краткотраен темперамент. В най-близко бъдеще обстановката ще се усъвършенства ", съобщи Мирчо Димитров,  представен от Българска телеграфна агенция, като акцентира, че никой от управлението на клуба не е изискал оставката на българския старши треньор.
Димитър Димитров - Херо пое състава за повторно през юли предходната година в тежка обстановка, само че съумя да го избави от изпадане от елита.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР