Българският тенисист Александър Лазаров обяви, че е горд от представянето

...
Българският тенисист Александър Лазаров обяви, че е горд от представянето
Коментари Харесай

Алекс Лазаров: Искам всички да знаят, че най-силното нещо на този свят е волята

Българският тенисист Александър Лазаров разгласи, че е горделив от представянето на българския тим за Купа " Дейвис " макар

Лазаров взе присъединяване в дуела, включвайки се. Самата поява на 25-годишният тенисист на корта пък означи неговото завръщане на корта след повече от четиримесечно неявяване поради разкъсан ахилес.

След срещата пък роденият в Съединени американски щати играч разгласи, че макар мрачните прогнози по времето на приемането на контузията, той е положил всички старания да се възвърне тъкмо за този дуел с Казахстан. По негови думи пък единствените, които са му повярвали в това предпочитание са били неговите съотборници в отбора и единствено част от хората от щаба.

В обява в обществените мрежи пък Александър Лазаров пък съобщи, че желае неговата история " да бъде образец за всички, които минават през сложни интервали " и " всички да знаят, че най-силното нещо на този свят е волята ". Освен това той дава обещание, че най-хубавото за българския отбор за Купа " Дейвис " " най-хубавото занапред следва ".

" Наслушах се на доста неща последните месеци…Задаваха се въпроси за какво съм в тима, откакто съм контузен. Дали съм на “заплата по благосклонност ” и на какво се надявам единствено четири месеца след травмата. Единствените, които повярваха в мен бяха момчетата от тима, Киро, Вальо, Доктора и Галин Рангелов. Обръщам се неслучайно по този начин към тези хора, тъй като за мен те са едно огромно семейство, с което съм претърпял едни от най-хубавите си моменти като тенисист. Бяхме в серия от три следващи победи дружно, минахме през ужасно доста и макар че загубихме през днешния ден, аз се гордея с хората, в които се превърнахме. Победата ми през днешния ден беше значима и супер прочувствена, само че най-хубавото нещо което видях бяха децата, които пристигнаха да ни гледат и поддържат. Искам моята история последните месеци да бъде образец за всички, които минават през сложни интервали и желая всички да знаят, че най-силното нещо на този свят е волята. Човек има ли воля…може да реализира всичко. Благодаря на всички, които пристигнаха този уикенд да ни гледат и се надявам да се забележим скоро. Най-доброто занапред следва ", написа Алекс Лазаров.

View this post on Instagram







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР