Българският тенис-талант Илиян Радулов спечели титлата на двойки на турнира

...
Българският тенис-талант Илиян Радулов спечели титлата на двойки на турнира
Коментари Харесай

Двама млади български тенисисти постигнаха сериозни успехи в турнири в Полша и Германия

Българският тенис-талант Илиян Радулов завоюва купата на двойки на шампионата за юноши от първа категория на ITF в Битом (Полша).

Във финала Радулов и Марк Мажданчич от Германия победиха с 6:3, 6:1 Симон Мислевич от Чехия и Андрии Зимнох от Украйна. Българинът реализира две победи и доближи до четвъртфиналите на сингъл.

Българският тенис имаше още мотиви за горделивост в края на тази седмица, откакто Росица Денчева се класира на второ място при девойките на шампионата от второкласен на ITF в Германия.

15-годишната българка поведе със сет, само че отстъпи във финала с 6:4, 5:7, 4:6 от Соня Зинбайева от Германия. Преди този мач Росица реализира четири победи без да загуби сет.

През идната седмица Денчева ще играе на шампионат от трета категория в Полша. През тази година младата Росица Денчева има три извоювани трофеи от шампионати на ITF.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР