Българският производител на спортни и състезателни автомобили SIN CARS ще представи за

...
Българският производител на спортни и
състезателни автомобили SIN CARS ще
представи за
Коментари Харесай

Електромобил L-City на SIN CARS ще бъде с базова цена от 10 000 евро

Българският производител на спортни и състезателни коли SIN CARS ще представи за първи път пред широка публика напълно новата електрическа кола на компанията- L-City, по време на международното ревю в Женева през следващата година.

Благодарение на модулната си конструкция, електрическият автомобил ще може да бъде конфигуриран в няколко основни модификации, вариращи от стилен ван за доставки, до пътнически транспортьор.

От SIN CARS анонсират и нови любопитни подробности за L-City- автономността на електромобила ще бъде 150 километра, а базовата му цена ще бъде 10 000 евро. От компанията споделят също по този начин, че поставената цел е достигането на годишно производство от 20 000 единици, а сглобяването им е планувано да стартира през 2020 година.

"Моята фантазия е да вършим по 30-40 автомобила на ден, което е реалистично за пазарите, върху които сме фокусирали- големите градове на ЕВропа ", коментира Росен Даскалов, създател на SIN CARS в публикация на Bloomberg.

По време на анонсирането на проекта в България в началото на септември тойй беше показан с модулна тръбна структура, която може да бъде персонализирана според клиентското желание в три основни дължини- 3, 3.5 и 4 метра. В взаимозависимост от избраната от трите налични версии на платформата, в интериора на електромобила могат да намерят място 2, 4 или 6 индивида, а в настройка търговски автомобил, разновидностите варират от стандартен пикап, до строго персонализирани решения за бизнес употреба.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР