Българският PR експерт Максим Бехар представи страната ни на международен

...
Българският PR експерт Максим Бехар представи страната ни на международен
Коментари Харесай

Fwd: Максим Бехар говори на форум в Кралската библиотека в Брюксел за „цунамито“ от фалшиви новини

Българският PR специалист Максим Бехар показа страната ни на интернационален конгрес за медийната независимост в ерата на софтуерните промени. Форумът бе проведен от Европейския демократичен конгрес (ELF) и се организира в белгийската Кралска библиотека.

Бехар е президент на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария, някогашен президент на Световната PR организация ICCO и настоящ неин шеф по интернационалното развиване. Той е ученик на Harvard Kennedy School.

„ Вече не можем да приказваме за софтуерни промени, а за същинска гражданска война в медиите, а това което следим като подправени вести, напряко е цунами, което залива света - сподели Бехар. Въпреки това, обществените медии са единствената опция на от ден на ден потисканата в доста страни независимост на словото. Със сигурност ще намерим метод да разпознаваме подправените вести и за отсяване на същинските, и това ще е идната огромна крачка за основаването на по-истинска медийна среда. “

На форума взеха присъединяване доста евродепутати, медийни специалисти, политици и публицисти, измежду които и изпълнителният шеф на Европейския демократичен конгрес Даниел Каддик. Презентацията на Бехар бе модерирана от някогашния български вицепремиер и настоящ представител на ELF Зинаида Златанова.

Преди няколко месеца Европейският демократичен конгрес предложения Максим Бехар да изнесе лекция за модерното водачество в Двореца „ Врана “ в наличието на Цар Симеон и доста политици и предприемачи като първа демонстрация от паневропейската самодейност на Форума „ Мисли на глас “. Лекцията можете да видите тук:

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР