Българският парламент често се занимава само със собствените си проблеми,

...
Българският парламент често се занимава само със собствените си проблеми,
Коментари Харесай

Копейкин не харесал кабинета Габровски заради еврото

Българският парламент постоянно се занимава единствено със личните си проблеми, вперен в обикновените си битовизми. А голямата част от обществото даже не знае, не схваща, че сега се избира кабинет. Но тази част не се интересува и от парламентарните избори, както се видя. Народът няма доверие на страната си и живее с мисълта по какъв начин да я излъже. Държавата е най-големият му зложелател. А до тук се стигна поради апелите " държавни управления непременно ". Така водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов аргументира решението на националистическата групировка да не поддържа проектокабинета на ГЕРБ отпред с министър председател Николай Габровски. 

" Не чух думи като " самостоятелност ", " независимост ", " народна власт ". А като опасност се показват парламентарните избори. Слушаме по какъв начин би трябвало да унищожим личната си валута с приемане на еврото Затова няма по какъв начин да подкрепим подобен кабинет, без даже да разясняваме личностите в него ", съобщи Копейкин. 

Той не е склонен с политиките, препоръчани от Габровски. " Това Народно събрание единствено в границите на към 2 седмици гласоподава 4 решения, обслужващи ползите на Съединени американски щати. Имаме съществени и непреодолими вътрешни и външнополитически разминавания с подобен кабинет, подсилен от този парламент ", добави националистът-русофил. 

Но предизвести, че " Възраждане " няма да поддържа нито един различен кабинет, препоръчан от този състав на Народно събрание. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР