Българският национален отбор по волейбол за мъже допусна шестото си

...
Българският национален отбор по волейбол за мъже допусна шестото си
Коментари Харесай

Волейболните национали не успяха да се противопоставят на Аржентина в Лигата на нациите

Българският народен тим по волейбол за мъже позволи шестото си проваляне в шампионата Лига на нациите, откакто отстъпи с 0:3 (18:25, 21:25, 22:25) гейма на състава на Аржентина в среща, която се изигра във френския град Орлеан.

За " лъвовете " това бе трета поредна загуба в групата, която се организира във Франция, като за жалост, момчетата на Пламен Константинов не съумяха да се опълчват въобще на бронзовите медалисти от последните Олимпийски игри.

Двубоят стартира относително положително за българите, които поведоха с 8:5 точки в първия гейм, само че доста бързо аржентинците обърнаха нещата в своя изгода и последователно започнаха да се откъсват в резултата, с цел да затворят удобно първата част след 25:18 в своя изгода.

Във втория гейм интригата на процедура се задържа най-дълго, само че в края по-хладнокръвните дейности на южноамериканците им разрешиха да удвоят преднината си в резултата.



В третата и последна част пък " гаучосите " още веднъж съумяха да отворят сериозна разлика в резултата и макар положителните изяви на българите в заключителните минути мачът завърши след 25:22 в интерес на Аржентина.

Димитър Димитров и Александър Николов станаха най-резултатни за българите с по 13 точки, само че над всички в срещата бяха Лусиано Палонски и Агустин Лосер за аржентинците, които осъществиха надлежно по 17 (4 аса) и 16 пункта.

За България присъединяване в Лигата на нациите продължава с извънредно значим мач против Куба, който може да се окаже решителен за оставането на един от двата отбора в шампионата и през идващия сезон. Двубоят е в неделя (25 юни) от 14.00 часа българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР