Българският национален отбор по художествена гимнастика ще направи подиум тренировка

...
Българският национален отбор по художествена гимнастика ще направи подиум тренировка
Коментари Харесай

Българският национален отбор ще проведе подиум тренировка преди Световната купа по художествена гимнастика в София

Българският народен тим по художествена гимнастика ще направи подиум подготовка преди Световната купа в София на 11 април (четвъртък) от 16.30 часа.

Боряна Калейн, Стилияна Николова и отбор дами в състав Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева ще покажат композициите си в границите на 30 минути в " Арена София ".

Преди домакините на килима ще бъдат представителките на Испания от 16.00 до 16.30 часа. Отборът на Израел ще тренира от 14.00 до 14.30 часа, а сред 13.30 и 14.00 е публична подготовка ще направи Италия.

Световната купа в София ще започват в 10.30 часа на 12 април (петък) с квалификации на обръч и на топка в самостоятелната конкуренция, а от 19.00 часа ансамблите ще покажат композициите си с пет обръча.

Вицепрезидентът на БФХГ и интернационален арбитър категория " бреве " Невяна Владинова ще дебютира като основен арбитър на шампионата. Бившата прелест към този момент се развива и като сполучлив рефер. Специално за фейсбук страницата на БФХГ тя съобщи, че се учи от най-хубавите съдии у нас и има вяра, че може да тръгне по стъпките им.

" За мен е изключителна чест и голяма отговорност да бъда основен арбитър на съревнование от подобен сан, а точно на Световната купа по художествена гимнастика, която ще се организира в зала " Арена София " от 12 до 14 април. Това е доста значима стъпка, само че съм признателна, че до мен стои един мощен, виновен и трудолюбив екип, с който ще създадем всичко допустимо надпреварата да протече безпрепятствено, умерено и сполучливо. Ще подходя, както нормално, с огромна отговорност към доверието, което ми гласоподава БФХГ. Учила съм се и не преставам да се изучавам от най-хубавите съдии по художествена гимнастика в България, които постоянно са ми давали скъпи и верни препоръки и имам вяра, че мога да потегли по техните стъпки ", сподели Владинова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР