Българският национален отбор по футбол ще излезе в бяло-зелени екипи

...
Българският национален отбор по футбол ще излезе в бяло-зелени екипи
Коментари Харесай

Ясно е с какви екипи ще играе България срещу Азербайджан

Българският народен тим по футбол ще излезе в бяло-зелени екипи в днешната креща с Азербайджан, стана ясно след техническата конференция.

" Лъвовете " се завръщат към най-традиционната си форма с бели фланелки, зелени гащета и бели чорапи. Домакините от Азербайджан са показали екип напълно в алено.

Мачът през днешния ден, който е от 18:00 часа българско време ще се състои на Републиканския стадион " Тофика Бахрамов " и се явява самобитен край на шампионата FIFA Series.

В първата среща в петък българите победиха Танзания с 1:0 с гол на капитана Кирил Десподов. В тази среща отборът излезе с юбилейния екип в цветове остаряло злато и кралско синьо, който е направен от доставчика на спортна екипировка " Macron " в чест на 100-годишнината на българския народен тим, който изиграва първата си публична среща през месец май 1924-а година. Въпросният екип от петък е и първият, който няма връзка с националното знаме, само че не е нищо необичайно. Много от водещите футболни народи в света залагат на сходни ходове в маркетинга и вършат разнообразни аварийни форми за игра.
 България се изправя против Азербайджан в търсене на втора поредна победа
България се изправя против Азербайджан в търсене на втора поредна победа

Двубоят е с начален час 18:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР