Българският национален отбор по футбол регистрира спад с едно място

...
Българският национален отбор по футбол регистрира спад с едно място
Коментари Харесай

България падна с едно място в ранглистата, Аржентина запазва върха

Българският народен тим по футбол записва спад с едно място в международната класация на ФИФА, която беше актуализирана през днешния ден. По този метод „ лъвовете “ са към този момент 77-и, откакто по-рано този месец записаха две равенства от по 1:1 против Литва и Сърбия в квалификациите за UEFA EURO 2024.

Настоящият международен първенец Аржентина пък остава отпред в класацията с 1843.73 точки след успехите над Австралия и Индонезия в другарски срещи. Точно след тях са международния вицешампион Франция, а трети е Бразилия.

Междувременно Англия изпревари Белгия за четвърто място, а Хърватия се придвижи също с едно място напред, за сметка на Нидерландия и към този момент са шести. Топ 10 допълват европейския първенец Италия, Португалия и Испания, следвана компактно от Съединени американски щати на 11-о място.

Най-голям скок в ранглистата прави Казахстан, който се изкачва с осем места до 104-то място, до момента в който Уелс позволи най-големия декаданс и пада с девет места надолу до 35-та позиция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР