Българският национален отбор по футбол прогресира в ранглистата на ФИФА.

...
Българският национален отбор по футбол прогресира в ранглистата на ФИФА.
Коментари Харесай

Христо Бонев: Поздравявам смелостта на Кръстаич да поеме националния отбор в тези тежки времена

Българският народен тим по футбол прогресира в ранглистата на ФИФА. „ Трикольорите “ се изкачиха с две места в подреждането и към този момент заемат 72-ата позиция след двете победи в Лигата на нациите против Гибралтар и Северна Македония, под управлението на Младен Кръстаич.

За Кръстаич сериозната работа занапред следва, в случай че погледнем в елементи към международната класация. Точно пред „ лъвовете “ е съставът на Кабо Верде, а незабавно след нас е представителят на Африка ДР Конго.

Двете победи в последните кръгове на Лигата на нациите са основа, върху която тимът да стъпи и да опита да натрупа позитивни резултати, счита последният селекционер, с който България се класира за международни футболни финали Христо Бонев.

Зума похвали Кръстаич за куража да поеме националния ни отбор в тези сложни времена.

„ Искам да поздравя Младен Кръстаич да желанието му и смелостта да поеме българския футбол в един извънредно спешен и тежък миг “, съобщи Христо Бонев пред Българска национална телевизия.

Бонев осъди държанието на почитателите на Северна Македония по време на мача против България преди десетина дни.

„ Те освиркаха най-святото нещо за българите – нашия химн. Ако бях капитан на тима, щях да напусна и стадиона, и Северна Македония, защото не мога да приема такава засегнатост “, добави той.

Как вижда една от легендите на футбола ни бъдещето на националния тим можете да видите тази неделя в предаването „ Арена спорт “ по Българска национална телевизия 1.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР