Българският национал Янис Карабельов изрази надежда, че лъвовете имат шанс

...
Българският национал Янис Карабельов изрази надежда, че лъвовете имат шанс
Коментари Харесай

Карабельов: Няма непреодолими отбори, имаме шанс да излезем от групата

Българският национал Янис Карабельов изрази вяра, че " лъвовете " имат късмет да се класират за Евро 2024. По-рано през днешния ден бе изтеглен жребият за квалификациите, където " трикольорите " се паднаха в една група с Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва.

Според полузащитника няма непреодолими тимове и показа мнение, че българският футбол го чака ярко бъдеще.
 България с добър чоп за Евро 2024 България с добър чоп за Евро 2024
" Не чаках такава група. Очаквах да се паднем с някой от колосите в Европа. Щастлив съм от жребия и очаквам с неспокойствие мачовете. Няма непреодолими тимове. 

Унгария е много сериозен тим, само че не ме тормози. Голяма част от футболистите им играят в топ клубовете в Европа. Ние също имаме доста качество и, в случай че успеем да осъществим дилемите си на терена, не ме тормози никой тим. 
 Унгарският селекционер: Няма да бъде елементарно против България, знаем класата на техния тим Унгарският селекционер: Няма да бъде елементарно против България, знаем класата на техния тим
Тези две победи, които постигнахме при Кръстаич, бяха доста значими за самочувствието ни. Има доста качество във всички футболисти, само че когато излезем на интернационалната сцена и не реализираме резултати, самочувствието ни бива потъпкано. Това е повода за спадовете в играта ни. 
 Кръстаич след жребия: Рано е да приказваме какви са възможностите ни за класиране Кръстаич след жребия: Рано е да приказваме какви са възможностите ни за класиране
Има ярко бъдеще в българския футбол. Трябва да сме оптимисти и да поддържаме българското. Искам да се фокусираме върху сегашното. Има време за квалификациите, ще мислим и за тях. 

Имаме късмет да излезем от групата, само че ще бъде доста мъчно, тъй като и Сърбия, и Унгария са доста стойностни тимове. Не би трябвало да се плашим, а да излизаме със самочувствие ", съобщи Карабельов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР