Българският национал Валентин Антов стана поредният футболист, който даде интервю

...
Българският национал Валентин Антов стана поредният футболист, който даде интервю
Коментари Харесай

Валентин Антов пред БНТ: Готов съм да помогна на националния отбор на всяка една позиция

Българският национал Валентин Антов стана следващият футболист, който даде изявление за Българска национална телевизия минути след равенството 1:1 против Азербайджан в мач от приятелския шампионат FIFA Series, който се организира в Баку.

В хода на срещата на стадион " Тофик Бахрамов " юношата на ЦСКА беше употребен на нетипичните за него позиции на краен защитник и вътрешен халф, само че все пак показа, че е подготвен на всичко, с цел да помогне на " лъвовете ".

" Днес изпробвах нови позиции, само че въпреки всичко това е решение на треньора, тъй като може би е видял нещо. Аз постоянно съм разполагаем и съм подготвен да оказа помощ с каквото мога на терена. Имам малко повече опит като вътрешен халф, само че не мога да дам оценка за представянето си. Искаше ми се да задържим успеха, за жал не успяхме, само че считам, че всички дадоха най-хубавото от себе си ", разяснява състезателят на италианския Кремонезе.

" В края може би ни свършиха силите и се дръпнахме обратно, а това не би трябвало да се случва. Трябваше да продължим да се надиграваме. Имахме няколко положителни контраатаки и считам, че в случай че бяхме вкарали за 2:0 всичко щеше да е по-различно ", добави Валентин Антов.

Целия диалог гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР