Българският национал и доскорошен капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров официално

...
Българският национал и доскорошен капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров официално
Коментари Харесай

Официално: Бодуров с екзотичен нов отбор

Българският национал и досегашен капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров публично беше показан като футболист на иранския клуб Естеглал. Бодуров театралничи пред контракта си на формалната страница на тима от Техеран дружно с Амир Солтани, член на Комитета за прехвърляния на отбора.

#добредошълNikolay!#Nikolay_Bodurov joins #Esteghlal!
The Bulgarian Defender has 50 National caps and will be a reinforcement in defense.#DominantBlue pic.twitter.com/wlM9abOIZE
— Esteghlal (@EsteghlalFC_En) January 30, 2020
"Николай Бодуров се причисли към тима на треньора Фархад Маджиди ", се споделя на страницата на клуба. Амир Солтани, член на Комитета за прехвърляния на клуба Eстеглал, съобщи:

"Официалното му показване пред медиите с фланелката ще се състои в събота преди обяд в наличието на основния изпълнителен шеф на нашия клуб доктор Халилзаде ".

След 17 мача от началото на сезона в Иран новият тим на 33-годишния централен бранител се намира на 5-о място с 29 точки, само че единствено на 3 от 2-ия Сепахан. Начело в класирането е огромният противник на Естеглал- Персеполис. По подигравка на ориста, новият тим на българина играе в наследник екип, а съперниците в алено. Персеполис завоюва купата и през предходната година, а сините останаха на 3-о място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР