Българският национал Дий Бост даде интервю за Max Sport, в

...
Българският национал Дий Бост даде интервю за Max Sport, в
Коментари Харесай

Дий Бост: НБА не е опция за мен

Българският национал Дий Бост даде изявление за Max Sport, в което приказва за присъединяване си в Еврокупата с екипа на Монако, за гонене на огромната фантазия в НБА и за дуела с Латвия с националната фланелка през февруари.

За решението на Евролигата да приключи сезона в шампионатите си

" Решението на Евролигата беше положително. Отборите ще са разнообразни. Ние се справяхме добре и мисля, че можеме да стигнем до Финалната четворка, само че по отношение на обстановката решението беше мъдро. Шампионската лига също свърши добра работа, само че нещата ще са разнообразни "

За бъдещето си

" Сега имам контракт до 5 юли и дотогава може да се удължи. Контрактът ми е за една година с опцията за още една. Позволявам на сътрудника ми да сътвори авариен проект, в случай че нещата не се получат, само че към момента не знам "

За възможен трансфер в НБА

" За мен това не е алтернатива. На 30 години съм, прекомерно съм остарял. Това не е пътят, по който да поема. Ако някой ми даде късмет да играя на двустранен контракт и да играя постоянно, бих се съгласил, само че в този момент имам контракт с Монако и бих се радвал да остана там, в случай че всичко се развие както би трябвало. Ще видя какво ще е тяхното решение, тогава ще мисля за нещо друго "

За незабравимия си панер в края на продължението сред България и Латвия

" Ами, почтено казано желаех просто да съумея да взема стрелбата, с цел да получа три наказателни. Знаех, че с три опита от линията мога да подпечатам триумфа. Аз самият бях сюрпризиран. По време на летежа на топката гледах към съдията, само че когато видях, че топката удря таблото, знаех че ще влезе. Погледнах отново към съдията, с цел да видя дали ще зачете коша - и той го направи. Направо полудях, тъй като това беше стрелбата, с която спечелихме мача. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР