Българският народ поголовно обеднява, но същото не може да се

...
Българският народ поголовно обеднява, но същото не може да се
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Бойко Рашков вече с 22 имота! Ето как МВР-шефът се облажи с 3 нови недвижимости за година, сред тях и парцел от 2 декара в София

Българският народ поголовно обеднява, само че същото не може да се каже за вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков!

През 2021-ва, годината, в която първо бе е заместител министър-председател и министър на вътрешните работи в двете служебни държавни управления на Румен Радев, а сетне и в кабинета " Просто Киро ", богатият като Крез МВР-шеф небрежно е съумял да усили имотното си положение.

Това откри ПИК, проследявайки докладите на Рашков пред КПКОНПИ от предходната година () и миналата 2020 година (), които е задължен да подава предвид на позициите си в държавни институции.
свързани новини55558преди 17 часа
Припомняме, че, разположени в столицата и цяла България.

От новоподадената декларация на силовия министърт излиза наяве, че до момента в който престъпността нараства и бележи същински взрив, той е станал притежател на още 3 нови парцела в Столична общин а (виж долу ). Вписал ги е в декларацията си като парцели с право на прилагане. Най-големият от тях се простира върху близо 2 декара, а другите са надлежно с повърхност от 241 и 24 кв.м.

С новите придобивки Бойко Рашков към този момент има общо 22 парцела, измежду които голям брой жилища - най-вече в кв " Лозенец ", София, и морския курорт Несебър, гаражи и няколко имоти в разнообразни точки на страната, и несъмнено, прословутото имение с 12 бани с тоалетни и отопляем външен басейн в полите на Витоша.

Резиденцията на улица " 190-та ", №16, регион " Младост ", в.з. " Американски лицей " се състои от няколко независими жилището, два от които от близо 250 кв. м., фитнес, сауна, два големи гаража от 140 квадрата общо и цели 3 склада с размера на панелки.

Общата стойност на недвижимото имущество на някогашния следовател и брачната половинка му Мария Михова възлиза на доста над 1 милион лв. по данъчна оценка. Според специалисти пазарната стойност на парцелите надвишава фамозните 2 милиона евро, а от новата декларация на МВР-шефа до КПКОПНИ стана ясно, че продължава да пораства с бързи темпове.

Но не Бойко Рашков се кичи с купата Имотен крал в кабинета " Просто Киро ". МВР-шефът не може да стъпи на дребния пръст на различен абсурден министър на харварските аферисти.

Очаквайте в ПИК детайлности за 5-звездните недвижимости и благосъстоянието на транспортния министър от " Еконт " Николай Събев.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР