Българският министър-председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Българският министър-председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов показа на Вучич колко бързо ще ходят българите на кръчма в Белград

Българският министър-председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. разгледаха от въздух напредъка по построяването на Автомагистрала „ Европа “, която е част от Общоевропейския транспортен кулоар №10.

Трасето на „ Европа “ сред Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ и Софийския околовръстен път е с дължина 48 км и е разграничено на три елементи: 17-километровата права сред Драгоман и Сливница, секторът от 14,5 км сред Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ и Драгоман, а третият сектор с дължина от 16,16 км е от Сливница до връзката със Северната скоростна дъга.

Най-сериозен е напредъкът при построяването на трасето сред Драгоман и Сливница.

Строителните действия започнаха през май предходната година, само че защото на обекта се работи с цялостна готовност без значение от ограниченията против COVID-19, чака се строителството да завърши по-рано – в края на годината, вместо през 2021 година, какъвто е заложеният период в контракта.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР