Българският кечист Мирослав Бърняшев и колежката му Катрин Джой Пери

...
Българският кечист Мирослав Бърняшев и колежката му Катрин Джой Пери
Коментари Харесай

Български спортист се развежда

Българският кечист Мирослав Бърняшев и колежката му Катрин Джой Пери се развеждат, гръмнаха изданията, профилирани в този спорт в Съединени американски щати. Двамата са семейство от повече от седем години, а Катрин е идвала даже няколко пъти в родния на мъжа й Пловдив.

Двамата сега се състезават в шампионатите на организацията AEW под имената Миро и Си Джей Пери. Докато бяха в WWE, те бяха познати надлежно под псевдонимите Русев, тъй като легендата бе, че е Миро е руснак, и Лана.

За жал, новината не е от сюжета на организацията, а същинска, отбелязва изданието " ТиЕмЗи ". През времето на връзката на българина и американката фамилният им живот претърпя няколко рецесии. Миро и Катрин на няколко пъти се разделяха, само че в последна сметка постоянно намираха път един към различен и н.икога не се говорело за бракоразвод, още по-малко да са подавани документи за подобен. Българинът и американката се венчаха през юли 2016 година след едногодишна връзка.

Самата Катрин е удостоверила за развода.

" Миро и аз взехме това мъчно решение - разяснява американката. - Това бяха доста хубави години за нас и в този момент се надявам да останем другари, тъй като няма защо да се караме. Вероятно на кръга пътищата ни ще се пресичат още веднъж като двойка, само че това ще бъдат към този момент единствено професионални задължения. "

Според източник на изданието повода е евентуална невярност, само че не се споделя кой на кого е поставил рогата. Самият Миро също е удостоверил за развода, само че е споделил, че с жена му остават другари и евентуално двойка в борбите сред въжетата.

Според някои източници Бърняшев си е тръгнал за България. Миро е първенец в три организации за кеч, като има цели три трофеи от най-престижната - WWE, написа " България Днес ". 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР