Българският футболен съюз излезе с официална позиция относно конгреса, който

...
Българският футболен съюз излезе с официална позиция относно конгреса, който
Коментари Харесай

Цирк във футбола! Какво ще направят Бербатов и БФС в петък пред НДК

Българският футболен съюз излезе с публична позиция по отношение на конгреса, който бе очакван за 18 март, само че след това бе анулиран.

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов съобщи, че от актуалното управление ще го проведат скрито, като той и клубовете, които го поддържат няма да бъдат позволени. Затова преди ден прикани клубовете да се явят в петък пред НДК.

От настоящето управление на централата обаче ги предизвестиха да не го вършат:

" Българският футболен съюз още един път обществено и публично осведоми футболните клубове – членове на БФС, че с решение на Изпълнителния комитет от 1 март 2022 година, провеждането на Общо заседание на БФС на 18 март 2022 година, е анулирано.

Причините са в редицата правосъдни разногласия по отношение на конгреса на 12.10.2021 година, по които не е постановено дефинитивно решение. Въз основа на горното решение на ИК, не е откривана плануванаъа в Устава процедура по желание на делегати на футболните клубове – членове на БФС, и тяхното вписване във федерацията.

Призоваваме футболните клубове да не се поддават на манипулативни внушения за осъществяване на „ конгрес “ на 18 март 2022 ", оповестиха публично от футболната централа ", оповестиха от БФС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР